King Of Thieves

28 Kasım 2016 Pazartesi


Oyun Hakkında

Mobil platformda (Benim için Android) uzun zaman oynadığım ender oyunlardan biri. Normalde 3-5 oynamada sıkılırım oyunlardan. Bu oyunu ise 3 aydır oynuyorum.. Oyunun amacı başkasının engellerle dolu zindanından değerli taşlarını çalmak. Oynanış tarzı çok güzel. Hızlı ve akıllı olmalısınız.
Oynanış

Zindanın kapısından giriyorsunuz. Durmak yok. Yolunuzu ancak duvarlara çarparak,atlayarak değiştirebilirsiniz. Hoplaya zıplaya engelleri aşarak,hızlı ve akıllıca kıymetli taş sandığına ulaşmanız gerekmekte. Engellere takıldıkça taşı çalma şansınız düşüyor. O yüzden önceliğiniz engellere takılmadan geçmek. Bu kadar kolay değil. Çünkü engelleri kuranlarda sizin gibi oyuncular. Sizde kendi zindanınızı en zor şekilde kurmak için çabalıyorsunuz. Taş çalmaya çalışırken hemde çaldırmamak oyunun amacı.
Teknik Konular

Taşları birleştirip yükseltmek için totem denen yapılar kullanılıyor. Yükseltme işine ritüel deniyor. Taş ve altın çalma,anahtar adedi,altın üretim miktarı vb durumları etkilen aletler var bunların seviyelerini yükseltmeniz gerekmekte. Anahtar ise başkalarının zindanlarına girmek için kullanılıyor. Ritüel sonunda elde edilen maddeler ile tahtlargeliştiriliyor. Oturduğunuz taht sağlık,taş çalma,en iyi taşı seçme oranınızı belirliyor. Her oyunda olduğu gibi ücretli alınabilen ama oyunun da size azar azar verdiği orb denen maddeler var. Bunlar her türlü işe yarıyor.








Birlik Oyunu

Oyun tam bir birlik oyunu,çalınan taşlarınızı birliğinizdeki kişiler geri alabiliyor. Birlik savaşları ve şahsi savaşlar oluyor. Bunlar sonunda orb ve altın ile ödüllendiriliyorsunuz. Birlikte olmanın taş çalma, taş geri alma ve ritüel değerlerine katkıları var. O yüzden hemen bir birliğe girmeye bakın.
Kısa Notlar

  • Kıymetli taşlarınız ancak ritüel sırasında çalınabilir. Çantanızda iken çalınmaz. Altınlarınız ise her zaman çalınabiliyor.
  • Engellerinizi zindana yerleştirdikten sonra geçilebilir olduğunu kanıtlamak için kendi zindanınızı art arda iki sefer geçmeniz gerek.
Linkler

Oyun Android , İos , Windows Phone  platformda da mevcut oyun.
Zindanları http://www.kotdb.com/groups adresinden bakarak oluşturabilirsiniz. Güzel örnekler var.
Benim birliğimin ismi Hırsızlar Çetesi ismim JumoonG
Bol Şanslar.



0 yorum:

Yorum Gönder