Lettmess - Dijital Mektuplar

7 Temmuz 2015 Salı


İsimsiz dijital mektuplar diyebiliriz kısaca. lettmess.com adresine kayıt olduğunuzda size bir pin kodu veriyor. Örneğin bana verilen pin OYW0K bunu alıcı kısmına yazıp en az 528 karakterlik bir mektup yazıp yolladığınız bana ulaşır.

Gün geçmiyor ki ne çıkaracaklarını şaşırıyorlar.Her zaman olduğu gibi ülkemizde yine cetleşmek için kullanılaack bir servis daha.Tek fark naber nasılsın yazamayacaksınız. 528 karakter yazmanız lazım en az.

Onu da 

"naber nasılsın naber nasılsınnaber nasılsın naber nasılsınnaber nasılsın naber nasılsınnaber nasılsın naber nasılsınnaber nasılsın naber nasılsınnaber nasılsın naber nasılsınnaber nasılsın naber nasılsınnaber nasılsın naber nasılsınnaber nasılsın naber nasılsınnaber nasılsın naber nasılsınnaber nasılsın naber nasılsınnaber nasılsın naber nasılsınnaber nasılsın naber nasılsınnaber nasılsın naber nasılsınnaber nasılsın naber nasılsınnaber nasılsın naber nasılsınnaber nasılsın naber nasılsınnaber nasılsın naber nasılsınnaber nasılsın naber nasılsınnaber nasılsın naber nasılsın"

Şeklinde aşabilirsiniz. copy paste


0 yorum:

Yorum Gönder